Gedragsbegeleiding
Doet je hond soms lastig?

Ervaar je een probleem?

Hoe ga je hiermee om?

Wat kan je doen zodat dit gedrag stopt zonder dat het escaleert?
Het antwoord is eenvoudig: wanneer jij als hondeneigenaar begrijpt waarom jouw hond doet wat hij doet, dan pas kan je hem helpen.

Je kan het internet afschuimen op zoek naar dé oplossing, advies vragen aan andere hondeneigenaars, boeken lezen en tv programma’s bekijken. Dit vraagt tijd, véél tijd en vaak heb je die niet (meer) of heb je hiervoor geen zin om dit één voor één uit te proberen.

Gelukkig is er een efficiëntere manier en kan je persoonlijke hulp inschakelen om meteen to the point te komen!

Wat mag je verwachten?

Voor wie is gedragsbegeleiding NIET?

Sam is mijn allereerste hond en ik wou het meteen goed aanpakken. De visie van Kathia ligt mij wel en het klikte vanaf de eerste minuut! Dankzij de puppycursus begrijp ik Sam veel beter en hoef ik niet te corrigeren of te roepen op hem wanneer hij iets verkeerd doet. Ik ben heel tevreden en raad deze aanpak echt aan!
E.V. uit Zottegem met haar Australische Herder
Alles gebeurt zo liefdevol naar Ella toe, het is een verademing om te ervaren dat het ook zo kan op die manier!
C.W. uit Denderleeuw met haar Franse Bulldog

Heb je interesse?

Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bekijk ik samen met jou op welke manier ik iets voor jou en je hond kan betekenen en wat de mogelijkheden zijn qua begeleiding afgestemd op jullie vraag.

Door elkaar eerst eens telefonisch te spreken wordt het meteen ook duidelijk of er een klik is tussen ons, want dit is cruciaal als basis opdat mijn begeleiding een meerwaarde zal betekenen in het verhaal dat jij samen met je hond aan het schrijven bent!

Via de volgende link naar mijn agenda kan je een belmoment kiezen dat jou best past: