Edgard & Cooper voeding vanaf nu bij ons verkrijgbaar !

22 maart 2016

alt tag for image

Of een hond in goede gezondheid verkeert zie je niet alleen aan zijn of haar uiterlijk, maar duidelijk ook aan het gedrag.  Voeding heeft een rechtstreekse impact op de algemene gezondheid van onze hond en is dus van primair belang, net zoals dit het geval is bij ons als mens.  De aanwezigheid van onder meer kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en andere ingrediënten die toegevoegd worden in voeding maar geen meerwaarde bieden voor de gezondheid, kunnen ervoor zorgen dat o.a. het spijsverteringsstelsel overbelast wordt.  Dit kan zich uiten in de vorm van verschillende symptomen zoals bijvoorbeeld huid- of vachtproblemen, een overmatige hoeveelheid dagelijkse ontlasting of een gedragsverandering.  Je kan het lichaam van je hond vergelijken met een ingenieus fabriekje waarbinnen elke afdeling perfect op elkaar is afgestemd voor een goede werking.  Wanneer er ergens in een bepaalde afdeling een defect optreedt, hoe klein ook, dan komt dit tot uiting op een bepaald moment in het procesverloop.  

In februari 2016 heb ik de kans gehad om kennis te maken met de oprichters van Edgard & Cooper, een Belgisch bedrijf dat na 3 jaar uitgebreid onderzoek, een hondenvoeding ontwikkeld heeft met 100% gegarandeerd natuurlijke ingrediënten.  Ze zijn de eerste op de markt die géén vleesmeel gebruiken als basis maar 100% vlees.  Daarnaast worden er biologische kruiden toegevoegd, onbewerkte gerst, haver en bruine rijst, alsook verse groenten en fruit, die boordevol natuurlijke vitaminen, mineralen en vezels zitten.  Edgard & Cooper staat niet alleen garant voor een natuurlijk verwerkingsproces van de ingredïenten maar denkt ook aan de verpakking: deze bestaat uit volledig ecologisch verantwoord materiaal (papier én inkt) waardoor er dus geen giftige stoffen uit de verpakking met de voeding in aanraking kunnen komen.

Ik heb zelf al een uitgebreide zoektocht in de wereld van hondenvoeding achter de rug.  Net zoals de oprichters van Edgard & Cooper hecht ik veel belang aan een zo natuurlijk mogelijke voeding, uit eigen ervaring weet ik wat de impact van voeding is op de algemene gezondheidstoestand van zowel de mens als zijn trouwe viervoeter.  

Voor een uitgebreide kennismaking met Egard & Cooper verwijs ik graag door naar hun site : www.edgardcooper.com.  

logo_voeding_0.jpgOm je hond de kans te geven kennis te maken met deze voeding, bied ik zowel het natvoer als droogvoer aan in kleine hoeveelheden zodat het eenvoudiger is om de verschillende smaken uit te testen: het droogvoer (varianten in kip, lam, konijn en zalm&forel) in verpakkingen van 700gr en 2,5kg.  Het natvoer (varianten in varken, rund, kip, konijn, lam en wild) in blikjes van 400gr.  De prijzen zijn afhankelijk van het menu: voor droogvoer verpakking van 700gr : 6,50€ (kip) en 6,95€ (lam-konijn-zalm&forel) / droogvoer verpakking van 2,5kg: 16,95€ (kip) - 18,50€ (lam / zalm&forel) - 19,50€ (konijn) / natvoer in blik van 400gr: 2,29€ (kip) - 2,49€ (varken-rund-konijn-lam-wild).  Wanneer jullie hond overtuigd is van de heerlijke smaak van Edgard & Cooper, is het droogvoer ook verkrijgbaar in verpakkingen van 7kg ( kip 39,95€ - lam / konijn 44,95€ - zalm&forel 42,95€).  Je kan zonder probleem het droogvoer afwisselen met het natvoer, afhankelijk van de voorkeur van je hond !

Bestellingen kunnen via mail of het contactformulier doorgegeven worden, je ontvangt steeds een bevestiging per kerende mail.  ​Na afspraak kan de bestelling afgehaald worden in Erpe-Mere ofwel kom ik ze bij jou thuis leveren.  Betalingen kunnen bij bestelling via overschrijving ofwel cash bij afhaling/levering.

ACTIE VOOR DE NIEUWSGIERIGE LEKKERBEKKEN: BIJ ELKE BESTELLING TUSSEN 22 MAART EN 30 APRIL GELDEN ER RONDE PRIJZEN, NAMELIJK 1 PRIJS PER TYPE VERPAKKING:               DROOGVOER 700gr = 6€ / DROOGVOER 2,5kg = 16€ / NATVOER 400gr = 2€.

 

Ik sta je graag te woord bij vragen omtrent de voeding van je hond!