Nieuws

Nieuw : Edgard & Cooper voor puppy's !

Ontdek nu de complete voeding voor puppy's en jonge honden van Edgard & Cooper in onze webshop !  

Er is voor elk wat wils: vlootjes (150gr), blikjes (400gr) en brokjes in verpakkingen van 700gr en 2,5kg.  

Laat jouw lieveling smullen van al dat lekker vers vlees, groenten en fruit en geef hem of haar de ideale start om uit te groeien tot een gezonde, volwassen hond! 

De connectiemethode - Quality Label van Geert De Bolster Academy

De connectiemethode staat eigenlijk voor het natuurlijk omgaan met honden.  Het is een visie waarbij er altijd rekening wordt gehouden met het perspectief van de hond.  Er wordt op geen enkel moment druk of dwang uitgeoefend om bepaald gedrag te stimuleren.

Liever geen vlooien en teken bij jouw hond ?

De lente is een aantrekkelijke periode om extra naar buiten te komen met je hond, de natuur komt terug tot leven.  De vogels laten zich van hun beste kant horen, de bomen krijgen opnieuw kleur en de bloesems verspreiden een aangename geur !  Alles begint opnieuw te groeien en daar hoort uiteraard ook nieuw leven bij, de eerste vlinders ontpoppen zich, de bijen zoemen opnieuw rond ...  

Ontdek nu ook onze Facebookpagina !

Er worden regelmatig handige tips en weetjes gepost voor en over jouw trouwe viervoeter, alsook blijf je zo op de hoogte van alle nieuws binnen mijn praktijk.

Like onze Facebookpagina en win een prachtige combinatie van een harnas of halsband met een leiband uit onze webshop.  Op 1 februari wordt de gelukkige winnaar bekend gemaakt!